De RDB Wintercompetitie nadert zo langzamerhand zijn einde. Speelweek 23 is bijna ten einde. Houd er rekening mee dat alle wedstrijden t/m speelweek 23 op 12 april gespeeld moeten zijn en op 17 april ingeleverd moeten zijn. Gedurende de laatste drie speelweken mag er alleen verzet worden binnen de speelweek.

Verder staat komende week de laatste bekerronde op het programma voor de finaledag. Dan zullen we weten welke teams zich hebben geplaatst voor de bekerfinale dag op zondag 28 april a.s. De locatie voor de bekerfinale is ook al bekend. Deze wordt gespeeld in Café D’n Bens in Langenboom. Alle geplaatste teams zullen nadat alle uitslagen bekend zijn persoonlijk geïnformeerd worden over aanvangstijden e.d.

Op 2 juni vinden weer de traditionele Divisiekampioenschappen en promotie/degradatie wedstrijden plaats. Ook dit keer in Zalencentrum De Hoendrik in Herveld. Hiervoor plaatsen zich:

– de nrs. 11 en 12 van de Eredivisie
– alle kampioenen van de 1e, 2e en 3e divisie
– alle nrs. 2 van de 1e, 2e en 3e divisie
– de nrs. 11 van de 1e en 2e divisie

Alle geplaatste teams zijn verplicht aan deze wedstrijden deel te nemen. Ook hier geldt dat geplaatste teams op de hoogte worden gesteld van aanvangstijden en andere belangrijke informatie.

Als laatste vindt op vrijdag 7 juni weer het Speler van het Seizoen eindtoernooi plaats, ook in Zalencentrum de Hoendrik in Herveld. Aanvang toernooi is om 20.00. De spelers die zich hiervoor plaatsen zijn:

– 16 spelers uit de Eredivisie
– 24 spelers uit de 1e divisie
– 32 spelers uit de 2e divisie
– 32 spelers uit de 3e divisie
– 8 dames
– 8 reserves per divisie (heren)

De hierboven genoemde hoogst geplaatste spelers per divisie met minimaal 13 gespeelde wedstrijden en het hoogste winstpercentage plaatsen zich voor dit toernooi en kunnen zich na de competitie aanmelden. In de klassementen op onze website is te zien op welke plaats elke speler op dit moment staat. Een nadere uitleg over het Speler van het Seizoen toernooi wordt later nog verstrekt.

Wij wensen iedereen veel succes in de laatste rondes van de competitie en de beker.