Het einde van het seizoen nadert. Alleen competitieweek 26 rest nog in de week van 18 t/m 22 mei. En daarin gaan de nodige beslissingen nog vallen. En dat betekent ook om ons langzaamt e gaan opmaken voor de eindtoernooien. Hieronder wat belangrijke informatie hierover.

 

Op zondag 17 mei vindt de bekerfinale plaats. De laatste vier van de Masters en de Trophy plaatsen zich hiervoor. Locatie dit jaar is Cornerhouse, Ommestraat 2 in Kesteren

 

Op vrijdag 29 mei vind in de Vrijboom in Beuningen het toernooi om de Speler van het Seizoen plaats. In het wedstrijdboek staat de datum van 31 mei, maar deze datum hebben wij door de overvolle dartagenda helaas moeten verplaatsen naar 2 dagen eerder. De 10 beste spelers van de Eredivisie, 20 beste spelers van de 1e divisie en de 30 beste spelers van de 2e/3e divisie zullen hiervoor worden uitgenodigd. We gaan z.s.m. een lijst publiceren met tot nu toe geplaatste spelers. Hierin kunnen nog kleine wijzigingen optreden. 

 

Tenslotte vinden op zondag 7 juni in de Vrijboom in Beuningen de RDB Divisiekampioenschappen en Promotie-Degradatiewedstrijden plaats. Ook hiervoor zulllen alle deelnemende teams na afloop van de competitie worden gebeld. Geplaatste teams zijn hier verplicht aan het toernooi deel te nemen. 

 

Hou deze site in de gaten voor alle verder informatie