Het heeft weer wat voeten in de aarde gehad, maar het competitieprogramma 2018-2019 is vanaf nu beschikbaar. Op https://rivierenlanddartsbond.nl/competitie/ is het complete programma te vinden. De competitie start dit jaar in de week van 10 september en eindigt op 10 mei 2019. De eerste bekerronde is een week eerder, in de week van 3 september. De bekerloting zal komende week online komen.

Dit jaar hebben zich 159 teams ingeschreven, dit zijn er 19 minder dan het afgelopen seizoen. Door dit lagere aantal teams dat zich dit jaar heeft ingeschreven en het stoppen van liefst 14 teams in de drie hoogste divisies hebben we noodgedwongen flink in het programma moeten schuiven. Hierdoor zijn vanuit de 2e en 3e divisie reglementair ook alle nrs. 3 van afgelopen seizoen gepromoveerd naar een divisie hoger.

Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk aan de wensen van de teams te voldoen maar zoals ieder jaar lukt dit nooit voor de volle 100%. Aan de meeste wensen hebben wij echter wel kunnen voldoen.

De wedstrijdbenodigdheden zullen in de laatste week van augustus kunnen worden afgehaald. De precieze datum en locatie zullen wij z.s.m. via onze kanalen en via een e-mail naar de captains communiceren.

Wij wensen alle teams een gezellig en sportief seizoen toe.