De inschrijving voor het seizoen 2021-2022 is geopend! Tot en met 19 september a.s. is het mogelijk alle bestaande teams én nieuwe teams in te schrijven. De inschrijving duurt dit jaar slechts enkele weken en sluit op 19 september. Hierdoor kunnen wij op tijd beoordelen wanneer wij onder de juiste omstandigheden kunnen beginnen met het nieuwe seizoen. Wacht dus niet te lang met inschrijven en verzeker je van deelname aan de nieuwe competitie!

Net als vorig jaar vinden de inschrijvingen geheel online plaats. Middels een stappenplan zul je door de inschrijfprocedure geloodst worden. Klik op de homepage op het logo van Teambeheer om naar het inschrijfformulier te gaan. Let op! Alle vijf de stappen moeten worden voltooid, anders is de inschrijving niet geldig. Teams die hun inschrijving hebben laten staan, dienen ook hun teams en leden opnieuw te bevestigen. Er zal geen inschrijfgeld gekoppeld zijn aan de leden die dit niet terug hebben gevraagd.

Alle captains hebben een inschrijflink met inloggegevens ontvangen, mocht je deze onverhoopt niet hebben ontvangen kun je deze link gebruiken: http://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=1. Deze link is ook te gebruiken voor het inschrijven van nieuwe teams. Op de inlogpagina (gebruik je gegevens van het seizoen 2019-2020) tref je ook de knop ‘nieuw team’. Vul je e-mailadres in en volg de instructies uit de e-mail.

Mocht er iets niet lukken of heb je nog vragen? Mail dan de Ledenadministratie op ledenadministratie@rdbdarts.nl.