Alle informatie en data finaledagen

De RDB Wintercompetitie nadert zo langzamerhand zijn einde. Speelweek 23 is bijna ten einde. Houd er rekening mee dat alle wedstrijden t/m speelweek 23 op 12 april gespeeld moeten zijn en op 17 april ingeleverd moeten zijn. Gedurende de laatste drie speelweken mag er...

Team Old Feestcafé (1a) per direct gestopt

Team Old Feestcafé (1a) is per direct gestopt. Alle resultaten en wedstrijden tegen dit team uit de tweede seizoenshelft zullen komen te vervallen. Wij verzoeken alle teams uit divisie 1a hier rekening mee te houden.

Verzetten wedstrijden t/m 12 april mogelijk

De speelweken 21, 22 en 23 hebben geen uiterlijke uitstel termijn van 28 dagen, maar korter. Alle wedstrijden t/m speelweek 23 moeten uiterlijk op vrijdag 12 april zijn gespeeld en op woensdag 17 april zijn ingeleverd. In de laatste drie speelweken is het enkel...

Inchrijving nieuwe teamleden gesloten

De inschrijving voor nieuwe leden is gesloten. Het is vanaf nu niet meer mogelijk leden aan uw team toe te voegen. Ook het overschrijven van leden van het ene naar het andere team is vanaf nu niet meer mogelijk. Wij verzoeken alle teams hier rekening mee te houden. De...

Team Just-Inn – Underdogs (3b) per direct gestopt

Team Just-Inn - Underdogs (3b) is per direct gestopt. Alle resultaten en wedstrijden tegen dit team uit de tweede seizoenshelft zullen komen te vervallen. Wij verzoeken alle teams uit divisie 3b hier rekening mee te houden.

Wedstrijd verzetten door weersomstandigheden

Vanwege de slechte weersomstandigheden van vandaag mag men de wedstrijd van vanavond eventueel op een andere datum inhalen  Let wel, de uiterste inhaaldatum van 28 dagen blijft wel staan.

Straffen seizoen 2017/2018 verwerkt.

De teams die vorig seizoen een claim tegen hebben gekregen in de laatste 3 speelweken of niet hebben deelgenomen aan de nacompetitie of promotie/degradatie wedstrijden hebben de straf van 5 punten ontvangen.

Team De Daltons (Ere) per direct gestopt

Team De Daltons (Ere) is per direct gestopt. Alle resultaten en wedstrijden tegen dit team zullen komen te vervallen. Wij verzoeken alle teams uit de Eredivisie hier rekening mee te houden.

Beker week Masters informatie

Aankomende week is het weer bekerweek maar deze keer alleen voor teams die uitkomen in de 'masters'. Na deze 2e ronde word er opnieuw geloot voor zowel de masters als de trophy teams en zo zal er vanaf nu na iedere ronde geloot gaan worden en niet meer zoals...

Team Snelle Planga’s (3a) gestopt

Team Snelle Planga's (3a) heeft aangegeven geen team meer op de been te kunnen brengen in de rest van de competitie en is gestopt. Alle wedstrijden tegen dit team zullen hiermee komen te vervallen.