Algemene Ledenvergadering 5 juli 2024

Algemene Ledenvergadering 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het bestuur van de Rivierenland Darts Bond nodigt al haar leden van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) 2024. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 5 juli a.s. bij Sportcentrum Arcus te Wijchen.

Voorafgaand aan de ALV start om 19:00 uur de prijsuitreiking van alle teams die dit seizoen kampioen geworden zijn en huldigen wij de finalisten en winnaars van ons Speler van het Seizoen toernooi. Rond 20:00 uur starten we met de Algemene Ledenvergadering.

Wat gaan we bespreken?

Agenda

Tijdens de ALV bespreken we veel, heel veel. Sommige onderwerpen zijn hierbij wellicht interessanter, maar de agenda bevat meer dan genoeg om erbij te willen zijn!

Dit jaar presenteert het bestuur nieuwe onderwerpen zoals de RDB Order of Merit en de Brabant Cup en stelt een nieuw puntensysteem voor de Eredivisie ter discussie.

Vergaderstukken

Hieronder tref je de verschillende onderdelen die ter bespreking aan bod komen tijdens de ALV. Sommige documenten zijn nog niet beschikbaar, deze zijn te herkennen aan de rode blokken. Deze worden z.s.m. beschikbaar gesteld.

Alle leden kunnen tot en met 21 juni voorstellen indienen, hierdoor kan het zijn dat de vergaderstukken worden aangevuld na publicatie.

Nick Pol

Voorzitter

Related Articles