Afgelopen zaterdag, 9 april, vond de 3e Alertec Rivierenland Ranking plaats in Gasterij ’t Koetshuis in Reek.

 

Deze keer mochten we 46 deelnemers (34 heren en 12 dames) verwelkomen, een wat lager aantal dan de vorige keren, maar daarom was het zeker niet minder gezellig en spannend. Wij willen dan allereerst alle deelnemers danken voor hun komst.

 

De finale ging tussen Danny van Klompenburg en lijstaanvoerder in de stand, Sebastiaan Kuppen. Lang ging het gelijk op maar uiteindelijk wont Danny toch de partij met 5-3
Bij de dames ging de finale dit keer tussen Kaylee van der Steen en Michelle Verberk.Michelle speelde wederom de hele avond goed maar de finale was opnieuw een brug te ver. Kaylee won overtuigend met 4-0.
In de verliezersronde bij de heren waren het Remco Kromdijk en Coen Versteeg die de finale wisten te halen. Remco won de finale overtuigend met 4-0. Bij de dames was het Wilke van Engelen die de verliezersonde op haar naam schreef door te winnen van Inge Terburg met 3-0..

 

Meeste 180ers (3) voor Eimardo van Engelen en Sebastiaan Kuppen. De Mystery Pot viel op 136, deze is niet gegooid, en daarom gaat de Mystery Pot mee naar de eindranking. .

 

Kortom, weer een spannende en zeer gezellige avond.
De stand is binnenkort te vinden op www.rivierenlandranking.nl

 

De volgende Alertec Rivierenland Ranking zal plaatsvinden op 7 mei in D’n Bens in Langenboom. Dan vindt de eindranking plaats en zullen alleen de beste 32 heren en 8 dames het tegen elkaar gaan opnemen.