De Voorzitter stelt zich voor

Hallo,  mijn naam is Stef Onderstal.

Ik ben met de laatste algemene ledenvergadering gekozen tot voorzitter van de Rivierenland Dartsbond. Ik heb me kandidaat gesteld omdat de RDB een mooie en goede bond is die een gepassioneerde voorzitter verdiend. Naast mijn algemene taak als voorzitter houdt ik mij bezig met jeugdzaken  en de tuchtcommissie. Natuurlijk behartig ik ook onze belangen bij de NDB. Deze werkzaamheden zal ik blijven combineren met mijn functie als laco-coach van de herenselectie.

Ons doel als bestuur is  dat wij voor elke darter,  van 3e divisie tot en met de eredivisie, het dart plezier willen  behouden of verhogen.

Wij als bestuur hebben daar wel onze gedachten over, maar ik weet dat er vanuit de leden ook genoeg ideeën zijn.

Omdat wij het samen moeten doen nodig ik je uit om je ideeën uit te werken en deze te mailen naar  voorzitter@rdbdarts.nl.

Wij als bestuur willen dan graag meedenken hoe we dan samen dit idee kunnen uitwerken.

Ik heb er in ieder geval veel zin in.

 

Groetjes stef onderstal

 

(trotse) voorzitter rdb

Related Articles