Ricardo Kleyer en Kaylee van der Steen winnen 1e Alertec Rivierenland Ranking

Afgelopen zaterdag, 13 februari, is de ranking nieuw leven in geblazen on der de naam Alertec Rivierenland Ranking in D.C. de Rijnvogels in Driel. Maar liefst 71 deelnemers (53 heren en 18 dames) deden mee deze keer, een aantal waar we heel trots op zijn na een ranking-loos jaar. Wij willen dan allereerst alle deelnemers danken voor hun komst. En doordat er meer dan 18 dames waren kwam er natuurlijk ook een apart damestoernooi.

Het werd een latertje, maar rond half 3 hadden we de finalisten bekend. Danny van Klompenburg en Ricardo Kleyer speelden de finale bij de heren. Ricardo won deze met 5-4. Bij de dames ging de finale tussen Kaylee van der Steen en Kelly Streeft. Kaylee had de hele dag al een topdag in de Landelijke Competitie en zette deze lijn de hele avond door en won uiteindelijk met 3-1 de finale. In de verliezersronde waren het Kees Huppelschoten en Jordy Terburg. In een spannende finale trok Kees aan het langste eind en won met 4-3. Bij de dames was het Renate Otten die de winst pakte tegen Ria Niemeijer.

Kortom, een spannende en zeer gezellige avond.

De stand is binnenkort te vinden op www.rivierenlandranking.nl

De volgende Alertec Rivierenland Ranking zal plaatsvinden op 12 maart in Onder de Toren in Elst. We hopen iedereen dan opnieuw te begroeten.

Related Articles