Afgelopen zaterdag, 12 maart, vond de 2e Alertec Rivierenland Ranking plaats in Onder de Toren in Elst.

 

Opnieuw mochten we 71 deelnemers (58 heren en 13 dames) verwelkomen, een aantal waar we opnieuw heel trots op zijn, evenveel als de vorige keer dus. Wij willen dan allereerst alle deelnemers danken voor hun komst.

 

Deze keer werd het minder laat dan de vorige keer, mede door het aantal van 12 banen.

 

De finale ging tussen Ricardo Kleyer (de winnaar van de vorige ranking) en Luc Peters. Luc had een zeer goede avond maar Ricardo was met 5-2 toch net een maatje te groot.
Bij de dames ging de finale dit keer tussen Ria Niemeijer en Michelle Verberk. Ook Michelle had tot de finale een goede avond maar Ria won de finale met 4-0.
In de verliezersronde bij de heren waren het Ricardo Lieftink en Vincent van Gemen die de finale speelden. Ricardo won deze finale met 4-1. Bij de dames was het Kaylee van der Steen die de verliezersronde won met 3-0 ten koste van Stacey Touw.

 

Meeste 180ers (3) voor Ricardo Kleyer. De Mystery Pot viel op 170, deze is niet gegooid, en daarom gaat de Mystery Pot de volgende keer dik over de 250 euro heen.
Eervolle vermelding voor Max van der Veer die een 161 finish gooide.

 

Kortom, weer een spannende en zeer gezellige avond.
De stand is binnenkort te vinden op www.rivierenlandranking.nl

 

De volgende Alertec Rivierenland Ranking zal plaatsvinden op 9 april in Gasterij ’t Koetshuis in Reek. We hopen iedereen dan opnieuw te begroeten.