Ranking 7: Open Delft

De zevende ranking van het seizoen staat bijna voor de deur. Op 25 maart zal in Delft de Open Delft worden georganiseerd. De DID zal in samenwerking met de NDB dit toernooi neerzetten. We hopen weer op een mooie opkomst en een prachtige dag!

De tussenstanden
Bij de Heren A heeft Martijn Kleermaker een riante voorsprong op de concurrentie. Dankzij de zesde ranking is het gat inmiddels 10 punten op de nummers 2 en 3 van de ranglijst, Hendrik Tooren en Richard Veenstra. Bij de heren B is de voorsprong van de koploper nog rianter. Jon Wheatman ziet zijn naaste achtervolger namelijk op een achterstand van liefst 16 punten staan. Jitse van der Wal, Robbie Vlaardingerbroek en Kevin Harms staan stevig in de top 4. Bij de dames is het Sharon Prins die een grote voorsprong heeft. Haar concurrentie behaalde een teleurstellend resultaat tijdens de vorige ranking, terwijl zij de winst pakte. Op dit moment staat ze acht punten voor Anca Zijlstra en negen voor Aileen de Graaf. Bij de paradarters gaat Ricardo Hermans aan de leiding. Hij heeft een klein gaatje van drie punten geslagen ten opzichte van Arie van der Rassel.

Bij de senioren heren zijn de verschillen groot, bij de junioren is dat compleet anders. Kevin Lasker en Ramon Leferink staan beiden aan kop met 50 punten. Daarachter hijgt Jurjen van der Velde met twee punten achterstand hen in de nek. Ook Ricardo van der Vloed staat met 46 punten dichtbij. Bij de meisjes gaat Lerena Rietbergen ongestoord aan de leiding. Zij staat op een puntentotaal van 46 punten, terwijl de nummer 2, Layla Brussel, op 34 punten staat. Bij de aspiranten is het Pim van Bijnen die de eerste plek bezet. Hij heeft een voorsprong van 12 punten op de nummer 2, Sytze Terpstra.

Inschrijven: 
Er worden in Delft zeven verschillende toernooien georganiseerd:
– Aspiranten (t/m 13 jaar)
– Meisjes (t/m 17 jaar)
– Junioren (Jongens van 14 t/m 17 jaar)
– Dames
– Heren B
– Heren A
– Paradarts (spelers met een lichamelijke beperking)
Tijdens de Open Delft zal er dus géén specialstoernooi plaatsvinden.

De aspiranten, meisjes en junioren dienen zich voor 11.00 uur in te schrijven (gratis).
De paradarters dienen zich voor 11.30 uur in te schrijven (€5,00).
De dames en heren dienen zich voor 12.30 uur in te schrijven. Heren A en Dames: € 10,- Heren B: €5,-
De zaal gaat op 10.00u open.

Locatie
Sporthal de Buitenhof/Sportcafé de Mookies
Duke Ellingtonstraat 2
2625 GB Delft

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *