Welkom Terug Team Toernooi

WELKOM TERUG TEAM TOERNOOI!

Met het vervallen van alle maatregelen en de fijne start die de meeste teams hebben gemaakt dit seizoen heeft het bestuur besloten om ook weer te gaan starten met de toernooiagenda. En we beginnen met een compleet nieuw format!

Op zaterdag 13 november zal de zaal vanaf 15:00 uur open gaan om met een team van minimaal 4 spelers je voor te bereiden op de start om 16:00 uur! Je mag in iedere samenstelling spelen die je wil, enige voorwaarde is dat men lid van de RDB dient te zijn. Men kan zich vanzelfsprekend ook inschrijven als lid om deel te kunnen nemen, mooie gelegenheid om de basis of reservebank van je team aan te vullen 🙂!

Inschrijven kost € 15,- per persoon en is inclusief onbeperkt drank, avondeten en hapjes gedurende het toernooi. Deze avond zal rond 22:00 uur afgelopen zijn.

Het format maken we tijdens de middag zelf bekend evenals de prijzen, maar vast staat dat het vooral heel gezellig zal gaan worden!

Inschrijven kan via een e-mailbericht naar toernooien@rdbdarts.nl en zeer spoedig ook via de inschrijfmodule op www.rdbdarts.nl/welkomterug.

Let op! Inschrijven kan tot en met woensdag 10 november. Vanzelfsprekend voldoet de locatie aan de gestelde voorwaarden voor wat betreft de toegang tot de horeca, dus zorg dat je deze gereed hebt.

Mocht je vragen hebben kun je deze stellen via een reactie op dit bericht of mailen naar voorzitter@rdbdarts.nl.

Wij hopen u in grote getalen te mogen verwelkomen de 13e in Wijchen!

Met sportieve groet,
Bestuur RDB

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *