A.s. zaterdag 2e Rivierenland Ranking in Gasterij t Koethuis in Reek

Het rankingseizoen 2013-2014 gaat a.s. zaterdag verder met de tweede, geheel vernieuwde, ranking in Gasterij ‘t Koetshuis, Heijtmorgen 1 in Reek. Inschrijven kan van 18.30 tot 19.45 en kost € 5,- voor leden en € 7,- voor niet-leden van de RDB. We starten met het toernooi om 20.00.

 

Dit seizoen is er een aantal zaken gewijzigd ten opzichte van vorige seizoenen. Zo is er besloten om de ranking open te stellen voor alle darters, dus zowel RDB-leden als niet-leden mogen meedoen en maken kans op de dagprijzen. Het is wel zo dat alleen RDB-leden uitgenodigd kunnen worden voor de eindranking. Ben je geen RDB-lid en wil je toch meedoen met de eindranking, zul je je dus moeten inschrijven bij een team dat aangesloten is bij de RDB of je inschrijven als individueel lid. Voor meer informatie over inschrijven bij de RDB kijk elders op deze website of neem contact op met Micha Jans, ledenadministratie van de RDB.

 

Ook hebben we besloten om de ranking op meerdere locaties verspreid door de regio van de RDB te organiseren. Alle verdere informatie over de ranking kun je vinden op http://www.rivierenlandranking.nl

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *