A.s. zaterdag 7e Rivierenland Ranking in D.C. de Rijnvogels in Driel

Het rankingseizoen 2013-2014 gaat a.s. zaterdag verder met de zevende ranking in D.C. De Rijnvogels, Drielse Rijndijk 61a in Driel. Inschrijven kan van 18.30 tot 19.45 en kost € 5,- voor leden en € 7,- voor niet-leden van de RDB. We starten met het toernooi om 20.00. Voor de eerste 32 deelnemers ligt er uiteraard weer een leuk presentje klaar.

 

En we zeggen het nog maar eens: om voor de eindranking in aamerking te komen dient elke deelnemer minimaal 2/3 van het totaal aantal toernooien deel te hebben genomen!

 

Dit seizoen is er een aantal zaken gewijzigd ten opzichte van vorige seizoenen. Zo is er besloten om de ranking open te stellen voor alle darters, dus zowel RDB-leden als niet-leden mogen meedoen en maken kans op de dagprijzen. Het is wel zo dat alleen RDB-leden uitgenodigd kunnen worden voor de eindranking. Ben je geen RDB-lid en wil je toch meedoen met de eindranking, zul je je dus moeten inschrijven bij een team dat aangesloten is bij de RDB of je inschrijven als individueel lid. Voor meer informatie over inschrijven bij de RDB kijk elders op deze website of neem contact op met Micha Jans, ledenadministratie van de RDB.

 

Ook hebben we besloten om de ranking op meerdere locaties verspreid door de regio van de RDB te organiseren. Alle verdere informatie over de ranking kun je vinden op http://www.rivierenlandranking.nl

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *