A.s. zondag 10e Rivierenland Ranking in Café Zaal Elmeran in Nijmegen

Het rankingseizoen 2013-2014 gaat a.s. zondag verder met de tiende en laatste reguliere ranking in Café Zaal Elmeran, Nieuwe Nonnendaalseweg 161 in Nijmegen. Inschrijven kan van 11.30 tot 12.45 en kost € 5,- voor leden en € 7,- voor niet-leden van de RDB. We starten met het toernooi om 13.00.

 

En we zeggen het nog maar eens: om voor de eindranking in aamerking te komen dient elke deelnemer minimaal 2/3 van het totaal aantal toernooien deel te hebben genomen! Dus maak je nog kans de eindranking te halen maak hier dan gebruik van!

 

Dit seizoen is er een aantal zaken gewijzigd ten opzichte van vorige seizoenen. Zo is er besloten om de ranking open te stellen voor alle darters, dus zowel RDB-leden als niet-leden mogen meedoen en maken kans op de dagprijzen. Het is wel zo dat alleen RDB-leden uitgenodigd kunnen worden voor de eindranking.

 

Tevens gaat a.s. zondag de iPad mini eruit. Iedereen die de afgelopen maanden groene lootjes gekocht heeft dient a.s. zondag zelf aanwezig te zijn om kans te maken op deze mooie prijs.

 

Alle verdere informatie over de ranking kun je vinden op http://www.rivierenlandranking.nl

 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *