Hieronder volgt alle informatie over de bekerfinale en de divisiekampioenschappen en promotie/degradatiewedstrijden. Wij willen alle teams verzoeken deze informatie goed door te lezen. Voor verdere vragen kan contact opgenomen worden met de wedstrijdleiding.

Bekerfinale

Het bekertoernooi nadert zijn einde. Op vrijdag 28 mei a.s. vinden in café Matchroom aan de Weurtseweg in Nijmegen de halve finales en de finales van de Rivierenland Masters en de Rivierenland Trophy plaats. Aanvang van de wedstrijden is om 19.00!

De teams die zich geplaatst hebben voor de finale-avond zijn:

Rivierenland Masters: OH / De Daltons, Koetshuis Rebels, Darts.Comm en The Diehards
Rivierenland Trophy: 't Fuske 3, Net Nie, The Klits Gangsters en Koetshuis-Reek 2

Tijdens de finale-avond wordt er geloot wie tegen wie gaat spelen in de halve finales. Alle andere relevante informatie wordt op de avond zelf verstrekt. Wij verzoeken de teams wel om de pasjes mee te nemen i.v.m. eventuele controle. Voor meer infomatie kan contact worden opgenomen met de wedstrijdleiding onder nummer 024-8482321

Divisiekampioenschappen en promotie/degradatiewedstrijden

Op zondag 30 mei a.s. worden in café de Vrijboom in Beuningen de divisiekampioenschappen en de promotie/degradatiewedstrijden gehouden. Allereerst volgen hier alle teams die geplaatst zijn voor de divisiekampioenschappen:

BDT 1 (1a), Koetshuis-Reek 1 (1b)

Koetshuis-Reek 2 (2a), DCM-99 4 (2b), De Vrijboom (2c), WO Töpke (2d)

The Deadly Triple (3a), Koetshuis-Reek 4 (3b), Limburgia Beuningen 1 (3c), The Dartmates (3d), 't Hart van Alverna (3e), The Longnecks (3f), 't Centrum Milsbeek (3g), Helemaal Niks (3h)

WO Tigers (4a), Taurus (4b), All Stars (4c), D.T. Kapelhof (4d)

De volgende teams zijn geplaatst voor de promotie/degradatiewedstrijden:

't Stuupke DTS (nr. 10 Ere)

Bulls Eye Tigers 1 (nr. 2 1a), the Diehards (nr. 2 1b)
Dames 1 (nr. 10 1a), 't Fuske (nr. 10 1b)

Muk Off (nr. 2 2a), Nomads (nr. 2 2b), Koetshuis-Reek 3 (nr. 2 2c), De Darttons (nr. 2 2d)
De Verleiding (nr. 10 2a), Teersdijk 1 (nr. 10 2b), Broken Arrow (nr. 10 2c), RöTraDaCi (nr. 10 2d)

Gooi Mar Vol (nr. 2 3a), Kegro Darts (nr. 2 3b), The Bulls (nr. 2 3c), de Kuul (nr. 2 3d), Twee Gedachten (nr. 2 3e), Atletico Nijmegen (nr. 2 3f), The Family (nr. 2 3g), De Uitsmijters (nr. 2 3h)

Er zijn geen promotie/degradatiewedstrijden 3e/4e divisie.

Inmiddels hebben alle teams telefonisch bericht ontvangen over hoe laat ze aanwezig moeten zijn.

Belangrijk om te melden is dat voor al deze wedstrijden een verschijningsplicht geldt. Indien één van genoemde teams niet verschijnt, zal dit door het wedstrijdsecretariaat worden behandeld als een claim tegen en zal bij aanvang van het nieuwe seizoen 5 strafpunten worden toegekend. Voor promotie/degradatiewedstrijden geldt dat als een team niet verschijnt dit team elke mogelijkheid op promotie of divisiebehoud verspeelt.

Wij wensen alle teams heel veel succes!