Bekerfinales vrijdag 26 mei in Cafe t Mirakel

Op vrijdag 26 mei zullen de vier beste teams van de Rivierenland Masters en de vier beste teams van de Rivierenland Trophy uit gaan maken wie de bekerkampioenen zullen worden.
In het Mastertoernooi staan er bekende namen in de finale. Witte Tonnie, de huidige bezitter van de Rivierenland Cup. Darts.comm, vorig jaar verliezend finalist en meervoudig winnaar van de beker. ’t Kroegje 1, bekerwinnaar van twee jaar geleden en meervoudig eredivisekampioen. En The Vogue, vorig jaar algeheel kampioen van de vierde divisie en verliezend finalist op de landelijke kampioenschappen voor de vierde divisie in Loosdrecht.

In de Rivierenland Trophy staan de volgende teams in de finale.
Pendon Darts, vorig jaar algeheel kampioen van de derde divisie en nu strijdend voor het kampioenschap in de tweede. Optimi, eveneens een tweede divisieteam die nog voor het kampioenschap in de race is. DCM ’99-2, nu al overtuigend kampioen van divisie 1B en D-Unit, een nieuw team die het kampioenschap van divisie 4A gaat binnenhalen.

Locatie: Cafe ’t Mirakel
Adres : Hatertseweg 755
Postcode: 6535 ZR
Plaats: Nijmegen
Aanvang eerste wedstrijden: 20.00 uur

Rivierenlandcup: De winnaar de Rivierenland Master speelt op zondag 28 mei tegen de winnaar van de Rivierenland Trophy. De winnaar van deze Supercup mag Rivierenland vertegenwoordigen op het Nationale Kampioenschap voor bekerwinnaars in Loosdrecht

Locatie: Cafe d.n Aloë
Adres : Smetiusstraat 15
Postcode: 6511 ES
Plaats: Nijmegen

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *