Belangrijke mededeling voor alle teams

Nu volgende week het seizoen gaat beginnen met de eerste bekerweek, is het belangrijk voor ieder team om de volgende regels nog eens goed in het achterhoofd te houden (deze staan ook in het wedstrijdboek). 
 
*Een uitslag kan uitsluitend on line ingeleverd worden en moet UITERLIJK de woensdag volgend op de desbetreffende speelweek ingeleverd worden. Is het formulier dan nog niet ingeleverd, volgt de nulpuntenregel ZONDER herstelmogelijkheid!
 
*De eerste keer dat een formulier niet op tijd is ingeleverd krijgt het betreffende team nul punten voor de wedstrijd. De tweede keer volgt er een strafpunt, dus -1. De derde keer volgen er 2 strafpunten, de vierde keer 3 strafpunten. Heeft een team vijf maal zijn wedstrijdformulier niet op tijd ingeleverd, volgt diskwalificatie en wordt het team uit de competitie genomen!
 
De loting van de eerste ronde van de beker is eerder al bekend gemaakt op deze website en staat nu ook on line. Als je op de link voor de beker klikt, komt echter de tweede ronde in beeld. Let dus op dat je de bekerloting op de eerste ronde zet om de volledige loting in beeld te krijgen.
 
Lees het wedstrijdboek dus nog even goed door en iedereen een sportief en gezellig seizoen toegewenst!

Namens het bestuur,
Simon Onder de Linden
wedstrijdsecretaris

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *