Bestuursbesluit Wintercompetitie 2020-2021

Beste leden,

Het bestuur is op dinsdagavond 22 september bijeen gekomen om de gevolgen te bespreken van het niet starten van de competitie.

Allereerst respecteren wij ieders keuze om de respectievelijke teams terug te trekken. Wij hebben getracht ons in te zetten voor een competitie onder veilige omstandigheden in onze locaties, maar het bleek helaas niet haalbaar zonder de competitie bijna compleet te ontwrichten. We hebben deze avond gesproken over onze verwachtingen voor de nabije toekomst en zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat wij vooral op het gebied van bewegingsvrijheid in de horeca geen grote veranderingen verwachten op de korte en middellange termijn.

Het is dan ook niet onze verwachting dat er eerder sprake zal gaan zijn van een RDB competitie voor september 2021. Let wel, mocht de mogelijkheid zich voordoen om bijvoorbeeld een halve competitie te organiseren in het begin van 2021 zullen we dit zeker niet nalaten.

Concreet is er voor nu besloten:

Alle teamcaptains krijgen tot en met 1 november de tijd om door te geven of men de contributie terugbetaald wilt hebben.

  • Indien een team besluit dit bedrag te laten staan doet men ‘gratis’ mee aan de competitie van seizoen 2021-2022 (je behoudt dus je korting per lid)
  • Indien een team besluit het bedrag terug te willen ontvangen, zal men opnieuw dienen in te schrijven voor seizoen 2021-2022 waarbij de contributie weer regulier 38 euro per speler zal bedragen
  • Het is enkel mogelijk om een keuze als team te maken

Je keuze geef je door aan onze penningmeester via penningmeester@rdbdarts.nl. Hierin vermeld je:

  • Tenaamstelling rekeningnummer
  • Het rekeningnummer
  • Teamnaam

De RDB zal, ongeacht of de NDB haar seizoen daadwerkelijk opstart in januari, geen teams afvaardigen voor de Landelijke Competitie tijdens seizoen 2020-2021. Dit betekent dat de RDB op z’n vroegst pas weer actief zal zijn met haar selectieteams in seizoen 2021-2022. Huidige selectieleden zullen worden geïnformeerd omtrent hun selectiestatus zodra de coaches en LaCo-coördinator hierover een besluit hebben genomen.

Zolang de RDB geen officiële activiteiten organiseert voor haar leden, geldt dit tevens voor onze jeugdleden.

Teams zullen hun divisiestatus behouden zoals voorgenomen voor seizoen 2020-2021. Het kan uiteraard voorkomen dat teams zich niet opnieuw inschrijven vanuit de hogere divisies waardoor teams zullen moeten worden doorgeschoven. Indien dit het geval zal zijn wordt daar t.z.t. over gecommuniceerd.

Hiermee hoopt het bestuur meer duidelijkheid te hebben verschaft omtrent het verloop van dit seizoen. Indien je hier vragen over hebt kun je deze richten aan onze voorzitter Stef, via voorzitter@rdbdarts.nl.

Met sportieve groet,

Bestuur RDB

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *