Bondskantoor sinds 1 september weer open

Vanaf 1 september jl. is het bondskantoor weer open. Vanaf die datum is het tot 1 april 2010 weer mogelijk om leden in te schrijven. Ons bondskantoor is gevestigd in de Dartshop Nijmegen, In de Betouwstraat 20, 6511 GC Nijmegen.

Voor het inschrijven van nieuwe leden is het volgende nodig:
– een volledig ingevuld formulier Nieuw Lid
– 2 recente originele identieke pasfoto's (gescande pasfoto's worden geweigerd)
– kopie legitimatiebewijs (ter controle)
– de contributie à €30,00

Bovenstaande geldt alleen als je een nieuw lid in wilt schrijven. Voor degenen die al eerder lid zijn geweest en al een bondsnummer hebben volstaat het invullen van het formulier Bestaand lid en de contributie.

Adreswijzigingen en captainswissels kunnen doorgegeven worden via het teambeheerprogramma of door contact op te nemen met de Ledenadministratie onder nummer 024-3453615. Teamwissels kunnen uitsluitend bij de Dartshop worden gedaan door een formulier Teamwissel in te vullen. Een teamwissel kost 5 euro. Een teamwissel naar een team in dezelfde of in een hogere divisie is toegestaan. Het overstappen naar een team in een lagere divisie is niet toegestaan.

Alle benodigde formulieren zijn te downloaden onder de kop Informatie en dan doorklikken naar Inschrijvingen. Deze zijn ook op het bondskantoor aanwezig.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *