Beste teamcaptain,

 

Namens het bestuur van de Rivierenland Darts Bond wil ik u van harte uitnodigen voor de captainsbijeenkomst voor het nieuwe seizoen. De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 20 augustus a.s. in café De Vrijboom, Van Heemstraweg 66 in Beuningen.

Tijdens deze bijeenkomst zal allereerst uitleg worden gegeven over belangrijke reglementswijzigingen en andere competitiezaken. Ook zal deze avond de bekerloting worden verricht voor de eerste ronde van de beide bekertoernooien. Tevens zullen alle benodigdheden voor komend seizoen uitgereikt gaan worden. Dit zal pas gebeuren nadat alle uitleg over komend seizoen is verschaft. De captainsbijeenkomst begint om 20.00.

 

Tijdens de bijeenkomst zijn ook alle bestuursleden aanwezig voor het beantwoorden van vragen of het geven van extra uitleg.

Ben je als captain niet in de gelegenheid om op de bijeenkomst aanwezig te zijn, dan verzoeken wij alle teams tenminste één teamlid de bijeenkomst te laten bezoeken. Indien een captain of teamlid voor meerdere teams de teambenodigdheden komt ophalen is deze ook verantwoordelijk voor het juist verspreiden van de op de captainsbijeenkomst mondeling verstrekte informatie.

 

Houd er rekening mee dat dit de enige mogelijkheid is om de teambenodigdheden op te halen! Op het later of niet ophalen van de documenten staat een sanctie en/of kan er niet worden deelgenomen aan de competitie!

Reactie verzenden