Champions League of Darts-kwalificatie op 14, 16 en 18 juni; inschrijving geopend

Ook dit jaar wordt er weer een Champions League of Darts gehouden. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 augustus in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De Rivierenland Darts Bond heeft hiervoor drie pakketten weten te bemachtigen.

Daarom zullen we dit jaar liefst drie kwalificatietoernooien organiseren. Deze zullen gehouden worden op maandag 14, woensdag 16 en vrijdag 18 juni a.s. De locaties worden later bekend gemaakt.

32 heren en 16 dames krijgen per toernooi de kans een ticket te bemachtigen voor de Champions League of Darts. Aanmelden kan door een mail te sturen naar wedstrijden@rdbdarts.nl. Je mag op alle drie de dagen mee doen, maar ook op één of twee dagen. Zet dus duidelijk in je mail op welke dagen je deel wilt nemen aan de kwalificatietoernooien. Het inschrijfgeld is per toernooi € 8,-.

Er zijn natuurlijk ook dagprijzen te winnen. De winnaar krijgt €50,00, dit is tevens de vergoeding voor 28 augustus. De nummer 2 van de dag ontvangt €25,00 en de nummer 3 en 4 ontvangen ieder €12,50.
Indien een RDB-deelnemer de Champions League of Darts in Egmond aan Zee daadwerkelijk wint en derhavlve een Winmau-ticket pakt, dan ontvangt hij/zij €250,00!

Meer informatie is te verkrijgen via Serge Terburg op wedstrijden@rdbdarts.nl of via 024-8482321.

Zodra een betaling van een deelnemer binnen is komt hij/zij op de lijst met deelnemers te staan. De deelnemers op dit moment zijn:

Heren:  Dames: 
 1. Jordy Terburg (ma, wo, vr)  1. Sandra Kinkelaar (ma, wo, vr)
 2. Dave van der Lee (ma, wo, vr)   2. Mendy Kuppen (ma, wo, vr)
 3. Michael Verhofstad (ma, wo, vr)  3. Angela van der Meijden (ma, vr)
 4. Jermaine Wattimena (ma, wo , vr)  4.
 5. Danny van Klompenburg (wo, vr)  5.
 6. Alexander Holland (ma, wo)  6.
 7. Berry Ortse (ma, wo)  7.
 8.   8.
 9.  9.
10.   10.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

 

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *