CLOD-kwalificatie jeugd op zaterdag 9 juni

Zeer verheugd zijn we met het feit dat de eigenaar van De Vrijboom Mathijn Sommerdijk een extra toernooi voor de jeugd wil sponsoren. Op 9 juni zullen we het kwalificatietoernooi voor de Champions Leauque of Darts organiseren. De CLoD zal plaatsvinden op 8 september. Omdat het Nederlands Elftal in de vroege avond voor de EK moet voetballen, zullen we die dag al om 11.00 uur starten met het toernooi.

Aangezien de eis is gesteld van een minimum aantal deelnemers van 15 jeugdspelers, moet je je vóór 3 juni a.s. hiervoor opgegeven hebben. Regels voor deelname aan de kwalificatie:

 

  1. Het toernooi is alleen bestemd voor RDB-leden. We zullen hierbij een uitzondering maken voor enkele jeugdspelers die zeer regelmatig hebben deelgenomen aan de Jeugdranking en van plan zijn het komend seizoen lid te worden. ( Aangezien de inschrijving voor het nieuwe seizoen niet in de eerste week van juni zal plaatsvinden)
  2. Ook voor huidige RDB-leden geldt dat ze diverse malen deelgenomen moeten hebben aan de jeugdranking van het afgelopen seizoen.
  3. De aspiranten mogen op 8 september nog geen 14 jaar oud zijn.
  4. De meisjes mogen voor 14 oktober nog geen 18 jaar oud zijn. (Winmaudatum)
  5. De junioren moeten op 8 september minimaal 14 jaar zijn en mogen voor 14 oktober nog geen 18 jaar oud zijn. (Winmaudatum)
  6. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50
  7. Tijdens de inschrijfweek van de RDB voor het nieuwe seizoen moeten alle jeugdspelers die zich gekwalificeerd hebben zich inschrijven voor het nieuwe seizoen.

 

Minitoernooi

Ook voor de mini’s wordt een speciaal toernooi georganiseerd.

Natuurlijk mogen zij ook deelnemen aan de kwalificatie, maar waarschijnlijk is dit voor hen een te zware opgave aangezien er maar een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar is. In een apart minitoernooi is voor de mini’s een VIP-kaart voor de CLOD op 8 september in Egmond te winnen. Je mag die dag meerijden met de jeugdbegeleiders naar Egmond aan Zee. ( Als er een plaatsje vrij is in de auto, mag ook een van je ouders mee. Er wordt geen geld uitgekeerd om zelf met je ouders erheen te gaan) Natuurlijk krijg je die dag ook het eten en drinken van ons, want reken erop dat je pas laat ’s avonds terug zult zijn. Omdat de locatie aan zee ligt, is er wellicht ook nog tijd voor een strandwandeling.

 

Voor aanmelding via e-mail: hermien@mijndesktop.nl

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *