Competitie- en bekerschema seizoen 2021-2022 staan online!

Beste leden,

Voor komend seizoen zullen 125 teams de strijd aan gaan in de competitie. We zijn helaas een totaal van 27 teams ‘verloren’ en hebben 5 volledig nieuwe teams in ons midden. Het verlies van deze 22 teams heeft verregaande gevolgen voor de indeling van onze divisies. Zo hebben wij noodgedwongen teams moeten doorschuiven naar de eerste en tweede divisie. Met een seizoen zonder resultaten hebben wij ons moeten beroepen op de eindstanden van twee seizoenen geleden. Hopelijk kunnen alle teams zich vinden in de divisie waarin met dit seizoen actief zal zijn.

Het verlies van deelnemende teams zit vooral in Groesbeekse hoek. Hier zal er een onderlinge competitie worden georganiseerd met 14 teams waar 10 RDB teams aan deelnemen die daardoor niet actief zijn binnen de RDB. We hopen dat zij er een geweldig seizoen van maken en wij ze in de toekomst weer mogen verwelkomen.

Bij het samenstellen van de divisies is er rekening gehouden met alle opmerkingen die men geplaatst heeft bij inschrijving, voorkeursavonden en reisafstanden. Wij hopen dat vooral het samenvoegen van voorkeursavonden gewaardeerd wordt door de teams.

Bij de bekerpoules is er geloot voor de poules en zullen wij in de week van maandag 4 oktober het spits afbijten in Kapel-Avezaath, Tiel en Kesteren. Daar zullen de eerste wedstrijden sinds vrijdag 13 maart 2020 onder auspiciën van de RDB plaats gaan vinden. Hopelijk weet iedereen nog dat wij tijdens de poulefase van de beker met een afwijkend format spelen; 4 singles, 4 koppels, captainsgame en de teamgame 1001.

Vernieuwde Teambeheer App

Dit seizoen zullen wij voor het eerst met digitale wedstrijdformulieren gaan spelen. Via de vernieuwde Teambeheer app kun je vanaf dit seizoen switchen tussen de reguliere app en de captainstool. Voor deze captainstool dien je slechts éénmalig in te loggen om vanuit daar al je teamzaken te regelen. Je kunt vanaf nu de app gebruiken om spelers in te schrijven, gegevens van teamleden te updaten, de digitale pascontrole uit te voeren en wedstrijdformulieren in te vullen. Via onderstaande link vind je korte demonstratievideo’s van de vernieuwde Teambeheer app:

Demonstratie Teambeheer app:
https://vimeo.com/585883209

Demonstratie Teambeheer app (captainstool):
https://vimeo.com/585883156

Demonstratie Teambeheer tablet/desktop (captainstool):
https://vimeo.com/585883265

De app is te downloaden via de App Store voor iPhone gebruikers en de Play Store voor Android gebruikers.

Mocht je toch de voorkeur geven aan het gebruiken van papieren wedstrijdformulieren kun je deze downloaden en printen vanaf onze website, via www.rdbdarts.nl/downloads.

Mocht je vragen hebben over de start van de competitie kun je die via e-mail of telefoon stellen aan onze wedstrijdleider Bram van Schaijk (wedstrijden@rdbdarts.nl – 06 25192078).

Wij wensen alle teams veel plezier en succes deze competitie!

Met sportieve groet,

Bestuur RDB

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *