Het is De Snorders gelukt! Na drie tropenjaren in de eerste divisie is het kampioenschap binnen!
De strijd van de vorige twee seizoenen was zenuwslopend en tot op de laatste speeldagen bloedstollend spannend. In 2001-2002 was het Dartveeder die de promotie naar de eredivisie in de weg stond en vorig jaar bleek dat het mogelijk was om met 176 punten, een extreem hoog gemiddelde van 8 punten per wedstrijd, geen kampioen te worden omdat Witte Tonnie het nog één puntje beter deed.
In tegenstelling tot de vorige twee seizoenen werd het dit jaar al vroeg duidelijk dat De Snorders in divisie 1B de titel voor zich op zou eisen. De grootste concurrent, DaEsNieMes.nl, maakte in speelweek 1 al een dure misstap door een claim tegen te krijgen en bleef het gehele seizoen daardoor achter de feiten aanhollen. Van Q-Dartfanatics werd ook enige tegenstand verwacht, maar daar was de captain dit seizoen meer bezig met het bestuderen van de democratische grondbeginselen dan met serieus tegenstand bieden.

Een welverdiend kampioenschap voor De Snorders en het bestuur feliciteert bij deze Jeffrey Roelofs, Jean-Renee van der Veer, Mark Joch, Jerremy Huyink, J.D. Groenhof, P.C.M. Bouvier en captain Hennie Roelofs.