Kampioenswedstrijd eerste divisie
De Snorders zijn de afgevaardigde van de RDB voor de nationale kampioenschappen eerste divisie geworden. Helaas konden zij niet bewijzen dat ze daadwerkelijk het sterkste team uit de eerste divisie waren. Witte Olifant 2 heeft de kampioenschapswedstrijd voor de eerste divisie afgezegd en daardoor plaatsten De Snorders zich automatisch voor Loosdrecht.
Voor volgend seizoen zullen de regels over de divisiekampioenschapswedstrijden en de promotiewedstrijden aangescherpt worden. Het komt helaas te vaak voor dat teams geen rekening houden met de data voor die wedstrijden.

Promotiewedstrijd eerste divisie
Elke tak van sport kent wel zijn eeuwige tweede. Binnen de RDB is deze niet te benijden plaats weggelegd voor Feiglings. Voor het derde jaar op rij tweede in de eerste divisie. Voor de Feiglings is het inmiddels normaal om het seizoen af te sluiten met de promotiewedstrijd. Dit jaar mochten ze het opnemen tegen DaEsNieMes.nl. Na een gelijkopgaande strijd in de singles trok DaEsNieMes.nl in de koppelpartijen het voordeel overduidelijk naar zich toe en zij sloten uiteindelijk af met een 7-2 overwinning. DaEsNieMes.nl mag nu hopen dat er een team uit de eredivisie ophoudt te bestaan zodat ze als eerste mogen doorstromen naar de hoogste divisie. Voor de Feiglings lijkt het er op dat ze nog een jaartje genoegen moeten nemen met een plek in de eerste divisie.


Enkele leden van DaEsNieMes.nl waaronder een enthousiaste voorzitter. Ook de webmaster deelt mee in de feestvreugde.