Div 3B: Exterminators uit de competitie gehaald

Rivierenland Darts Bond  is voor het eerst in haar bestaan geconfronteerd met openlijk fysiek geweld tijdens een competitiewedstrijd. De ongeregeldheden rond de wedstrijd van 16 december jl. Exterminators – Bull’s Eye Tigers 2 waren dermate ernstig dat het team Exterminators door het bestuur uit de competitie is verwijderd.


 


 


 


Tevens zijn er door de tuchtcommissie de volgende straffen uitgesproken voor twee spelers van dit team:  • de captain is voor  de rest van dit seizoen geschorst en mag de komende twee seizoenen de functie van captain niet vervullen. Dit omdat er een ernstige bedreiging is geuit en er geen verantwoordelijkheid, als captain zijnde, is genomen om de situatie onder controle te houden danwel te krijgen.

  • Een speler van Exterminators is voor 5 jaar geschorst, waarvan 2,5 jaar voorwaardelijk, vanwege het toepassen van fysiek geweld. (zie ook de site_nieuws_itemsbrief)

 


Deze week zijn er nog 2 teams uit de competitie gehaald, In divisie 2D kreeg Bad Boys WO de derde claim tegen. Dit betekent een automatische verwijdering uit de competitie. De uitslagen van de eerste competitiehelft blijven gehandhaafd. Dit geldt ook voor divisie 4F waar Techno Matchroom vanwege een spelerstekort is gestopt.  

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *