De divisiekampioenschappen en promotie/degradatiewedstrijden vinden dit jaar plaats op zondag 3 juni in de grote zaal van de Vrijboom in Beuningen. Alle kampioenen (behalve de Eredivisie), nummers 2 (behalve de Eredivisie) en nummers 11 (behalve de 3e divisie) zijn verplicht hieraan deel te nemen. Alle teams die hiervoor in aanmerking komen zullen na komende woensdag gebeld worden met alle informatie over hoe laat de teams aanwezig moeten zijn.

 

Tevens vindt op deze dag de finale van de Rivierenland Masters plaats. Deze had op 15 april jl. al plaats moeten vinden maar door de bekende omstandigheden zal deze ook op 3 juni worden gehouden. De darts-kalender laat ons geen andere keus dan ook op deze dag de Rivierenland Masters-finale te spelen. Ook hiervoor zullen de deelnemende teams geinformeerd gaan worden.

 

De hier uit volgende Rivierenland Cup, de finale tussen de winnaar van de Rivierenland Masters en Rivierenland Trophy zal hoogstwaarschijnlijk ook op deze dag gespeeld worden. Over het hoe en wat worden alle deelnemende teams door ons geinformeerd in de komende week.