In divisie 2A DKW de strijd om het kampioenschap definitief beslist. Evenals Amstelhoek promoveert ook DKW voor de 3e keer op rij. Promotie uit de 4e divise, vorig jaar het kampioenschap in divisie 3B en nu weer Kampioen.
Divisie 2A was de divisie met de gigantische subtop en DKW was het team dat door constant presteren die gehele subtop dit seizoen ruimschoots voorbleef. De beste papieren voor de felbegeerde 2e plaats zijn nu in handen van RöTraDaCi.
Het bestuur feliciteert de heren: Bastiaans, Willems, de Jong, Schuchhard, Bas en captain John Verboort met het kampioenschap en de pro,otie naar de 1e divisie.

In divisie 3D maakte Kansloos een eind aan de kampioensaspiraties van Bad Boys WO. Op overtuigende wijze werd door Kansloos in een onderling duel met Bad Boys het kampioenschap in hun voordeel beslist. Voor Bad Boys betekent dit ook promotie naar de 2e divisie en voor Kansloos is dit het tweede kampioenschap op rij. Vorig jaar in divisie 4D, nu in 3D.
Het bestuur feliciteert de heren Smulders, de Vries, Marcel van Kempen, Frans Bisschop, Leon Mulders en captain Hans van Rossum met het kampioen en de promotie naar de 2e divisie.