Gisteren werd in Cornerhouse in Kesteren de RDB Bekerfinaledag gespeeld. In de Masters koppelde de loting D`n Bens Wild Hogs aan D.T, Irritant en BDT 1 aan De Uitsmijters 2. D`n Bens Wild Hogs was al snel klaar met D.T. Irritant en won met 5-1. BDT 1 wist uiteindelijk met 5-2 De Uitsmijters 2 uit de finale te houden. In de Trophy moesten Sjonnies 2 het opnemen tegen Limburgia de Toekomst en Aloë Masters tegen De Noelies. Sjonnies 2 en Limburgia maakten er een spannende wedstrijd van maar uiteindelijk trok de jeugd de wedstrijd met 5-3 naar zich toe. Aloë Masters was in recordtijd klaar met De Noelies en won met 5-0. 

 

Twee mooie finales dus. In de Masters ging de finale helemaal tot de teamronde. BDT nam een 4-2 voorsprong maar D`n Bens Wild Hogs richtten zich weer helemaal op en trokken de wedstrijd alsnog met 5-4 naar zich toe. In de Trophy ging het tot 3-3 gelijk op tussen Aloë Masters en Limburgia de Toekomst maar daarna zette de jeugd weer een tandje bij en wonnen uiteindelijk met 5-3.

 

Daarna moest ook nog de Rivierenland Cup wedstrijd gespeeld worden. Daarin was D`n Bens Wild Hogs toch twee maatjes te groot voor Limburgia. Na een uur spelen was de stand van 5-1 al bereikt en mag D`n Bens Wild Hogs naar de Landelijke Bekerkampioenschappen op 14 juni.

 

Het was weer een mooie bekerfinaledag!