Na een lange dag vol darts reden er 2 busjes vanuit Utrecht terug naar Gelderland geladen met succes.  In het Health Centre in Hoenderlo werd de 2e NDB Ranking gehouden.

Melanie Vermaas wist de verliezersronde van de vrouwen te winnen door Karin Kamphuis de baas te zijn.

Micha Jans strandde in de kwartfinale van de Specials, waar hij van de latere winnaar Menno Lammers verloor.

Bij de heren A was het Jermain Heijmans die zich tot de have finale knokte.  Jermaine was zelf blijkbaar ook verrast, want hij had niet eens een pantalon aan. Deze nette broek had hij wel nodig gehad wanneer hij de halve finale had gewonnen. (Misschien had hij die wel van Jerry Kaldenberg mogen lenen aangezien deze toch in zijn onderbroek naar de bus moest lopen.)

De koploper van de NDB ranking onze eigen Luc Peters deed het net een tikkeltje beter. Hij wist zijn koppositie te versterken door de finale te halen. Hierin moest hij na een 1-0 voorsprong in sets de winst toch uiteindelijk laten aan Derk Telnekes.

Beelden van de finales en de uitslagen zijn te vinden op  dit bericht op de website van Dartfreakz

Voor de volgende ranking stelt de RDB geen busjes ter beschikking, aangezien dat onze eigen Open Rivierenland 2019 betreft!

Voor dit toernooi hebben zich al een aantal vrijwilligers gemeld, maar we kunnen er nog flink wat meer gebruiken. Kom jij ons helpen?  Ook de dag ervoor kunnen we nog een aantal opbouwers gebruiken om de banen neer te zetten en weer af te breken. Via onze website  vind je meer info.