Samen met de wedstrijdformulieren hebben wij onze leden laten weten dat er weer een RDB ranking zou worden georganiseerd en dat de finaledag op 10 mei zou zijn.
Er is daarna overweldigend veel waardering geuit dat we rekening gehouden hebben met de Laco, de NDB activiteiten en onze collega dartsbonden de ADO en de Brabantboel. Het regende complimenten voor de inzet van ons vrijwillige bestuur en vrijwilligers. We werden emotioneel van alle lieve berichtjes, likes en andere bemoedigingen waaruit we konden opmaken dat er veel waardering bestaat voor de inzet.

Omdat we een bond zijn die geen rekening wil houden met zijn leden, willen we graag voor verwarring zorgen. We zullen daarom wederom een wijziging doorvoeren. De Finaledag van de ranking zal niet gehouden worden op 10 mei, maar op 9 mei 2020.

Tip (de termen sarcasme en ironie zijn prima te googlen)

Nee ff serieus, Bij het organiseren van de de ranking is niet goed rekening gehouden met moederdag. Excuses daarvoor. Natuurlijk willen wij rekening houden met onze dartende moeders en alle leden die op moederdag graag iets willen doen met hun vrouw en / of(schoon) moeder. Om deze reden hebben wij de Finaledag verschoven. Inmiddels is dit ook aangepast op de website.

Het zou fijn zijn dat als mensen kritiek hebben dit op een iets vriendelijke manier rechtstreeks willen communiceren. Je kritiek uiten op sociale kanalen is erg makkelijk en snel, maar doet meer onbedoelde schade dan goed. We juichen opbouwende kritiek toe en willen graag luisteren naar onze leden. Daarom willen we jullie met klem vragen ons privé te benaderen met je commentaar, suggesties en tips. Op deze wijze kunnen wij onze vrijwillige tijd inzetten waarvoor hij bedoeld is, en niet om internet brandjes op sociale media te blussen. Bedankt voor jullie begrip en graag tot ziens op de 1e Keydarts RDB ranking op 13 oktober!

game on…..