Gezocht: leden voor de nieuwe toernooicommissie en feedback

Als toernooicoördinator is mij gevraagd om na te denken over een andere opzet van de ranking en eventuele andere toernooien. Nu heb ik zelf wel een aantal ideeën maar ik zou deze graag bespreken met mensen, die het, net als ik, leuk vinden om toernooien te organiseren.

Lijkt het jou leuk om zitting te nemen in een toernooicommissie, waarin we samen een ranking op gaan zetten en gaan nadenken over andere toernooien, schroom dan niet en stuur me een mailtje op toernooien@rdbdarts.nl. Ervaring is niet vereist.

Heb je tips of andere ideeën, maar geen tijd om iets voor de commissie te doen, dan mag je me ook mailen met je idee. Alle ideeën zijn welkom en die gaan we zeker meenemen. Ik hoop op veel geïnvesteerde reacties, zodat we toernooien voor onze leden kunnen organiseren wanneer dit weer kan en mag.

Met vriendelijke groet,
Marcel Janssen
Toernooicoördinator RDB
Toernooien@rdbdarts.nl

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *