In de berichtgeving van gisteren werd vermeld hoe Gilbert van der Meijden een prachtige overwinning op de Open Zuid Nederland haalde en dat hij opgerukt was naar een keurige tweede plaats in het algemeen klassement. Zelfs bij de RDB schrijven we wel eens onzin.

Dat van die prachtige overwinning klopte inderdaad, maar dat Gilbert tweede zou staan… Hoe komen we er bij? Hoe kunnen we deze jongeman zo onderschatten? Hij heeft al vele mooie prestaties neergezet en toch komt het niet in ons op om te denken dat hij misschien wel eens bovenaan kan staan. En ja hoor, Gilbert staat fier aan kop in het algemeen klassement! Gewoon op die eerste plek dus, en terecht!

Op donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, wordt de Gesloten Nederland gespeeld en Gilbert zal daar zijn koppositie verdedigen. Hij zal daar zijn directe concurrenten, Daniel van Mourik en Jeffrey Sparidaans van zich af moeten schudden om Nederlands Juniorenkampioen 2009 te worden.
Het zal een titanenstrijd worden want de verschillen zijn klein. Daarom hoopt Gibert dat er zoveel mogelijk RDB-ers hem zullen supporteren en aanmoedigen op die dag.
Op de Open Zuid Nederland werkte de extra support erg goed. De enthousiaste aanmoedigingen van bekende RDB-ers als Vincent Hullen, Cosmo van Dijk, Jan-Willem Haan, Jermaine Hardeman en nog enkele anderen hadden een zeer positief effect en hebben zeker bijgedragen aan de eindoverwinning van Gilbert.

Dus bij deze namens Gilbert een oproep voor diegene die hem willen supporteren:
kom op Hemelvaartsdag naar Nieuwegein en let’s party !!!!