RDB jeugdlid Wesley van de Hurk heeft zijn 3e plaats op de NDB jeugdranking en zijn selectie voor het Nederlands jeugdteam volledig waar gemaakt.
Tijdens het EK darts voor jeugd in het engelse Folkstone sloeg het Nederlandse jongens jeugdteam genadeloos toe. In alle categorieën goud en 1x zilver en 1x brons.
In het single toernooi bereikte Wesley  vrij eenvoudig de kwartfinale waar hij tegen Oskar Lukasiak – bekend van TV toernooien – moest aantreden. Wesley won met 2-0 en dat betekende dat het een Nederlands onderonsje wordt in de halve finale.
Met Pieter Collijn, de Nederlands jeugdkampioen als tegenstander, een moeilijke wedstrijd.
Wesley wint deze partij ook en dat betekent FINALE !!
Als tegenstander een andere Nederlander namelijk Maarten Pape, de Winmau jeugdkampioen.
Dit werd echter een snelle overwinning voor Maarten 0-3. Met goud voor Maarten, zilver voor Wesley en brons voor Pieter een uitstekende prestatie van het jeugdteam.

In de koppels, Wesley samen met Maarten, kwamen beiden echter niet verder dan de kwartfinale. Het goud ging echter wel naar Nederland.
Pieter Collijn en Jan Dekker  wonnen met 3-1 van het Duitse koppel.

In het teamtoernooi stonden Wesley, Maarten, Pieter en Jan ook in de finale en dit goud ging naar Nederland middels een 9-5 overwinning op het Belgische jeugdteam.
Ook het overallteamklassement was voor Nederland en dus weer goud.

Een ongenaakbaar Nederlands jeugdteam dus en daarmee lijkt de weg die Wesley al had ingezet door alles op het darten te gooien, de juiste keuze is gebleken.
Wesley, van harte gefeliciteerd met dit resultaat !