Huldiging Dick van Dijk en de andere wereldkampioenen

Tijdens de Open Zuid-Oost Nederland, aankomende zondag, zullen Dick van Dijk en de andere spelers van het Nederlands team, die in Australië formidabele prestaties leverden, op feestelijke wijze worden onthaald. De kersverse wereldkampioenen worden in de Jan Massinkhal om 10.45 uur gehuldigd door de loco-burgemeester/wethouder van sport, Paul Depla en tevens door het bestuur van de Rivierenland Dartsbond.
De wereldtitels die op de World Cup in Perth-Australië werden behaald:
Johnny Nijs en Carla Molema (singles, mixed koppel en overall klassement jeugd), Raymond van Barneveld en Vincent vd Voort in het heren-koppeltoernooi en Dick van Dijk werd wereldkampioen in het singletoernooi. Bijna de gehele selectie van het nederlands team zal op 16 oktober in de Jan Massinkhal aanwezig zijn. Alleen de aanwezigheid van Raymond van Barneveld is nog niet zeker. Uiteraard is onze eigen RDB-wereldkampioen Dick van Dijk ook van de partij.

Dick heeft inmiddels een wildcard ontvangen voor de Leendesk Masters, 9 t/m 11 december in Egmond aan Zee, waar hij ingedeeld is in de poule met Co Stompé en Paul Hanvidge. Helaas krijgt Dick met zijn 25e plaats op de wereldranglijst net geen directe uitnodiging voor de Lakeside. Hij kan zich daarvoor echter nog plaatsen via het qualifiers-toernooi.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *