Komende week, maandag 17 tot vrijdag 21 april, gaat de laatste inhaalweek in.
Alle wedstrijden die uitgesteld zijn moeten in die week gespeeld worden. Op 21 april moeten alle wedstrijden tot en met speelweek 19 afgerond zijn. Wedstrijden die dan nog niet gespeeld zijn worden 0-0 verklaard. Let dus goed op. Er staat nog bij enkele uitgestelde wedstrijden geen datum vermeld. Deze data dienen direct doorgegeven te worden!

Voor de laatste drie speelweken hebben we strenge regels ingesteld. Dit naar aanleiding van de jaarlijks terugkerende teleurstellingen die op het eind van het seizoen voorkwamen. Kampioenswedstrijden die niet doorgingen omdat de tegenstander niet op kwam dagen, kampioenschappen en degradaties die werden beslist door een claim of gewone wedstrijden waar niets meer op het spel stond die niet meer werden gespeeld omdat men simpelweg geen zin meer had om ver te reizen voor de wedstrijd.

Voor dit jaar zijn de regels:

1 wedstrijden uit speelweek 20, 21 en 22 mogen niet meer uitgesteld worden. Kunt u op de normale speeldag niet, dan dient u de wedstrijd naar een eerdere datum te verzetten. Vooruitspelen kan dus wel.

2 Voor de wedstrijden uit speelweek 20, 21 en 22 geldt een verschijningsplicht! Indien uw team een van deze wedstrijden niet op komt dagen, dan begint uw team het volgende seizoen met een straf van 5 punten! Tevens is de tuchtcommissie gerechtigd om uw team een geldboete (tot maximaal 100 euro) op te leggen!
Er zal ook naar het belang van de wedstrijd worden gekeken en indien noodzakelijk kan de tuchtcommissie vaststellen dat de wedstrijd alsnog gespeeld dient te worden.

Genoeg redenen voor u om er voor te zorgen dat u uw wedstrijden goed regelt in deze laatste drie speelweken!