Is jouw team al ingeschreven voor de NDB Team Cup 2014-2015? Inmiddels hebben vele teams zich ingeschreven voor het enige landelijke bekertoernooi en zij willen graag de strijd aan gaan met jullie! Teams vanuit alle lidorganisaties en alle divisies kunnen gratis deelnemen! Wacht dus niet langer, overleg met je teamgenoten, en doe mee!

 

De NDB Team Cup is een volledig aparte competitie in knock-out vorm (zonder verliezersronde) en kent drie verschillende categorieën:

 

– NDB Team Cup ‘Gold’: ere- en 1ste divisieteams
– NDB Team Cup ‘Silver’: 2de en 3de divisieteams
– NDB Team Cup ‘Bronze’: 4de en 5de divisieteams

 

Het speltype is vergelijkbaar met die van de regionale competities, er zullen per wedstrijd vier singlewedstrijden, vier koppelwedstrijden en een teamwedstrijd gespeeld worden. De teams strijden naast de landelijke titels ook om de zeer aantrekkelijke prijzenpot: € 1.000,- per categorie! Vorig jaar is de NDB Team Cup voor het eerst gelanceerd met maar liefst 71 teams, ongeveer 500 darters zijn in actie gekomen. Klik hier voor het verslag van de finales!


Opzet veranderd: gezamenlijke speeldagen!
Waar er vorig jaar op vrijdagavonden werd gespeeld in de locaties van de deelnemende teams, heeft de NDB er na evaluatie met onder andere de teams zelf voor gekozen de opzet flink te veranderen. Vanaf nu komen de teams op vastgestelde data samen op één centrale locatie waar meerdere wedstrijden gespeeld zullen worden.

De speeldata (allen in 2015) zijn vooralsnog 28 februari, 2 mei en 23 mei. Zodra het aantal teams na sluiting inschrijving bekend zijn zal ook de (indien mogelijk) geografische indeling gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een eerste gezamenlijke speelronde voor de teams uit het noorden en een gezamenlijke speeldag voor de teams uit het zuiden. Uiteindelijk komen alle kwartfinalisten per categorie samen voor de gezamenlijke finaledag centraal in het land. Meer weten? Neem contact op met de NDB via 030-2081180 of  of klik hier voor de meest gestelde vragen.

 

De NDB Team Cup, dat is gegarandeerd spanning, gezelligheid en een leuke extra uitdaging voor jouw team! Je kunt jouw team inschrijven via http://teamcup.ndbdarts.nl/. Nogmaals, deelname is gratis! Inschrijving voor de NDB Team Cup kan tot 31 december 2014. Twijfel dus niet langer en doe mee!