De inschrijving voor het seizoen 2020-2021 is geopend! Tot 1 juli a.s. is het mogelijk alle bestaande teams én nieuwe teams in te schrijven. De inschrijving duurt dit jaar door de bekende omstandigheden ruim 3 maanden en sluit op 1 juli. Hierdoor kunnen wij op tijd kunnen beginnen met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Maar wacht uiteraard niet te lang met inschrijven en verzeker je van deelname aan de nieuwe competitie!

Net als vorig jaar vinden de inschrijvingen geheel online plaats. Middels een stappenplan zul je door de inschrijfprocedure geloodst worden. Klik bovenaan de site op het menu Inschrijven 2020-2021 en daar zal het volledige stappenplan te zien zijn. Alle vijf de stappen moeten worden voltooid, anders is de inschrijving niet geldig.

Alle captains hebben een inschrijflink ontvangen, mocht je deze onverhoopt niet hebben ontvangen kun je deze link gebruiken: http://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=1. Deze link is ook te gebruiken voor het inschrijven van nieuwe teams. Op de inlogpagina (gebruik je gegevens van het seizoen 2019-2020) tref je ook de knop ‘nieuw team’. Vul je e-mailadres in en volg de instructies uit de e-mail.

Mocht er iets niet lukken of heb je nog vragen? Mail dan de Ledenadministratie op ledenadministratie@rdbdarts.nl.