Enkele zaken over de inschrijving.
Elk team moet een Teamformulier volledig ingevuld inleveren. Op dit teamformulier vult u ook de captain voor het nieuwe seizoen in. Als de captain ten opzichte van vorig seizoen veranderd is dan hoeft u daar geen speciaal mutatieformulier-captainswissel voor in te vullen. Het invullen van de captain voor het komende seizoen op het teamformulier volstaat dus.

Voor bestaande leden hoeft u niet een speciaal Formulier Bestaand Lid in te vullen. Ook niet als een bestaand lid vorig seizoen bij een ander team heeft gespeeld. Het formulier Bestaand Lid is bedoeld voor als u tijdens het seizoen een bestaand lid alsnog wilt inschrijven. Dat is nu dus niet aan de orde.
Alleen in het geval u als bestaand lid uw lidmaatschapspasje kwijt bent geraakt, dan vult u even een Formulier Bestaand Lid in en u voegt daar een nieuwe pasfoto bij.

Alleen voor nieuwe leden geldt dat er een Formulier Nieuw Lid moet worden ingevuld. Samen met dit volledig ingevulde formulier moeten 2 pasfoto’s bijgeleverd worden en een legitimatiebewijs of copie van het legitimatiebewijs.
Gescande foto’s worden niet geaccepteerd. Wij moeten echte pasfoto’s ontvangen! Ook als u er bij de inschrijving doorheenmazzelt met een gescande foto, dan wordt er nog steeds geen pasje gemaakt en bent u dus geen lid van het team! Heeft u dus nu al een gescande foto ingeleverd en is deze bij de inschrijving niet geweigerd, regel zelf alvast de nieuwe foto’s.