Justin van Tergouw en Lars Fransen winnaars jeugdranking 2011-2012

Afgelopen zaterdag, 2 juni, werd de 12e en laatste jeugdranking van dit seizoen gehouden in de Vrijboom in Beuningen. En Lars Fransen en Justin van Tergouw mochten zich aan het eind van de dag tot eindwinnaar laten kronen. Lars pakte met zijn overwinning ook nog eens een Champions League of Darts-ticket. Wij feliciteren Lars en Justin met hun behaalde resultaten. 

 

De spanning zat ‘m dus niet in wie de ranking zou winnen, dat was eigenlijk allang bekend, maar in de achtervolgers. Wie zouden er nummer 2 en 3 worden in de beide categorieën? Bij de aspiranten was het het langst spannend. In de beide poules werd hard gestreden. Uiteindelijk bleven Justin van Tergouw, Colin Roelofs. Levy Frauenfelder en Bart Schreuders over voor de halve finales. Daarmee kon Levy zelfs nog de nummer 2 bij de apiranten worden. Maar hij strandde in de halve finale waardoor hij definitief niet bij de top 3 zou zitten. Zijn zusje Kyana echter wel, die zou definitief tweede blijven in het klassement. Colin won uiteindelijk de finale van Bart. Het eindklassement was dan ook als volgt:

 

1. Justin van Tergouw
2. Kyana Frauenfelder
3. Jerry Kaldenberg
4. Levy Frauenfelder
5. Colin Roelofs.

 

Bij de junioren was de spanning er eigenlijk al vanaf. Lars Fransen zou de eindoverwinnaar worden, wat er ook zou gebeuren. Martijn Schoenmakers kon ook met een dagoverwinning geen tweede meer worden en Kaylee van der Steen zou definitief derde blijven. Lars en Martijn werden in de halve finale van de dag gevloerd door Stefan Uittenbosch en Nick Visser. Twee andere namen dus in de finale en Stefan ging er dan ook met de eindoverwinning van de dag vandoor. Het klassement van de junioren is als volgt:

 

1. Lars Fransen
2. Martijn Schoenmakers
3. Kaylee van der Steen
4. Roy Albers
5. Stefan Uittenbosch

 

Wij feliciteren iedereen met hun behaalde resultaten.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *