Koetshuis Rebels en de Sopranos winnaars bekeroernooien

De RDB-Bekerfinaledag zit er weer op. Mooie wedstrijden zijn er vandaag gespeeld.

Als eerste de halve finales in de Rivierenland Masters. Koetshuis Rebels moest aantreden tegen de Daltons en waren met een 5-1 overwinning snel klaar. D.T. Irritant had het een stuk lastiger tegen BDT 1 waarin de teamronde de beslissing moest brengen na een 4-4 tussenstand. D.T. Irritant won deze teamronde en ging met een 5-4 overwinning door naar de finale.

In deze finale nam Koetshuis Rebels een snelle 3-0 voorsprong maar Frank Hoelen wist de stand na de singles tot 3-1 terug te brengen. In de koppels ging het vervolgens snel en drukte Koetshuis Rebels door tot een 5-1. overwinning. En dus is Koetshuis Rebels kampioen van de Rivierenland Masters van het seizoen 2013-2014.

In de Rivierenland Trophy was het allemaal een stukje spannender. Cornerhouse Boys moest het opnemen tegen de Soprano’s. Na de singles was het 2-2 maar in de koppels drukten de Soprano’s door en wonnen uiteindelijk met 5-2. DCE Double Vision moest het opnemen tegen de Bonnefooi. Ook een spannende halve finale, deze werd 5-3.

Vervolgens de finale tussen de Bonnefooi en de Soprano’s die ook vier koppelpartijen nodig hadden om tot een winnaar te komen. De Soprano’s wonnen knap met 5-3 maar de Bonnefooi had mooi tegenstand geboden.

Beide winnaars mochten vervolgens ook nog spelen om de Rivierenland Cup én een ticket naar de Landelijke Bekerkampioenschappen op 15 juni.

De Soprano’s namen brutaal een 2-0 voorsprong maar Koetshuis Rebels liet dat niet op zich zitten en kwam terug tot 2-2. De eerste koppelpartij ging ook naar de Rebels maar Soprano’s maakte het gat weer dicht tot 3-3 in een koppelpartij op hoog niveau. Daarna was het bij de Soprano’s op en drukte Rebels door naar een 5-3 overwinning en pakten daarmee hun 3e prijs van dit seizoen.

 

Kortom, weer een mooie spannende dag. Wij bedanken alle teams en locatie D.C. de Rijnvogels voor de gezelligheid!

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *