Het LaCo seizoen is spetterend afgetrapt! Even kregen we weer visioenen richting 24 mei jl tegen DSWN, destijds de cruciale wedstrijd om de playoffs wel of niet te halen. De RDB-heren moesten na 6 singles tegen DBMN tegen een 5-1 achterstand aankijken maar wisten zich zeer knap terug te vechten en zelfs een 6-5 voorsprong te nemen. Daarna steeg de adrenaline tot grote hoogten. 6-6, 6-7, 7-7, 7-8, 8-8 dus het laatste punt moest beslissen. Patrick van Olderen bleef ijzig koel in de captainsgame en wist de eerste winst naar zich toe te trekken. Wat een ontlading ging er door D.C. de Rijnvogels!

 

Onze dames namen na 3 singles een 2-1 voorsprong, na de singles keken ze echter tegen een 3-2 achterstand aan. In de koppels vochten ze zich nog terug tot 4-3, maar daarna zette DBMN de eindsprint in en liep uit tot 7-3. De captainsgame gegooid door Renate Otten viel nog wel onze kant op, waardoor er uiteindleijk een 4-7 eindstand te noteren viel.

 

Ook de jeugd trapte het seizoen af. Zij reisden af naar Vroomshoop om hun wedstrijd tegen DVO 2 te gaan spelen. Alleen de eerste single ging verloren door Lars Fransen. Levy, Martijn, Javanico en Maikel wonnen vervolgens allevier hun singles, tussenstand dus van 1-4. In de koppels ging alleen de eerste partij met goed spel verloren, de andere 3 werden gewonnen: 2-7. De teamronde werd maar met moeite binnen gehaald maar de winst was natuurlijk allang binnen. Lars maakte zijn verlies van de eerste single goed door nu wel de captainsgame te winnen. Een 2-9 eindstand in het voordeel van de RDB dus. Klasse gedaan kids!

 

Volgende week gaan de dames en heren alweer verder knallen in het verre Groningen.

 

De uitslagen (en binnenkort de stand) zijn te vinden onder het kopje LACO. Uitgebreide verslagen volgen snel via deze site. 

 

Tenslotte nog even D.C. de Rijnvogels bedanken voor de geweldige verzorging van alles deze zaterdag.