Na het succes van de RDB in de Landelijke Competitie afgelopen jaar met zowel het Dames- als het Herenselectieteam, is het tijd om aan volgend jaar te denken. We proberen weer een selectie van de RDB in de teams neer te zetten die het beste van de RDB vertegenwoordigd.

Hoe komen we tot die selectie?
Om te beginnen hebben we een basis van vorig jaar, daarnaast zijn een aantal toppers van de RDB ranking uitgenodigd om deel te nemen. Maar we willen ook goede darters, die niet (of weinig) aan de RDB ranking mee hebben gedaan, de kans geven om zich in de “kijker” te spelen bij de coördinatoren Jolanda Schotte en Andre Klomp.

Daarom houdt de RDB speciale selectiedagen voor iedereen die denkt dat hij het landelijke niveau aankan en wel op:

Woensdag 23 juli 20:00 uur in de Matchroom, Nijmegen
Zaterdag 2 augustus 13:00 in zaal de Klok in Gendt
Maandag 1 september 20:00 in Randwijks Hof in Randwijk

Er worden op deze dagen zo veel mogelijk partijen gespeeld tegen de leden van het LaCo-team van afgelopen jaar en de nieuwkomers, zodat de teamcoördinatoren een goed beeld kunnen krijgen van ieders capaciteiten.
Om geselecteerd te worden moet je wel bereidt zijn om in het komende seizoen +/- 8 zaterdagen (overdag) met het team op stap te gaan. Mede dankzij onze sponsor Morbatech zijn er geen kosten aan verbonden. De NDB deelt de wedstrijden zo in dat het Dames en Herenteam altijd samen hun wedstrijden spelen.
Helaas zijn de spelers die in een Superleague team spelen uitgesloten van de LaCo (en andersom).

Voor meer info
Dames: Jolanda Schotte (dameslaco@rdbdarts.nl)
Heren: Andre Klomp (herenlaco@rdbdarts.nl)

Of kom gewoon 23 juli.