LACO-teams lijden nederlaag tegen DBMN

Afgelopen zaterdag, 7 maart, werd de 6e speelronde in de Landelijke Competitie afgewerkt. Deze keer stond de uitwedstrijd tegen DBMN op het programma. Even ter herinnering: de thuiswedstrijd werd een 9-8 overwinning voor onze heren en een 4-7 nederlaag voor onze dames. 

Opnieuw maakten onze heren het mega spannend. Na de singles stond er een 5-4 achterstand op het scorebord. Alle kans dit in de koppels om te buigen, maar dit gebeurde helaas niet. Alleen het eerste koppel wist een punt te pakken: 8-5 achter na de koppels. In de trio`s wisten de RDB-heren nog een puntje te pakken en ook de captainsgame viel nog in RDB-voordeel uit waardoor er een 10-7 nederlaag te noteren viel.

Onze dames moesten na drie nederlagen op rij de rug rechten en proberen de eerste overwinning van het seizoen te boeken. Helaas bleek DBMN opnieuw een maatje te groot. Na de singles stond er een 4-1 achterstand op het scorebord. DBMN liep verder uit en alleen in de vierde koppelpartij wisten onze dames nog een puntje te pakken waardoor er een 9-2 eindstand uit kwam.

Over drie weken, op zaterdag 28 maart, gaat de strijd verder, dan de thuiswedstrijd tegen DOGD in D.C. de Rijnvogels in Driel. Tot dan!

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *