Zaterdag 19 september jl. is het nieuwe LACO-seizoen weer van start gegaan. De eerste krachtmeting van de RDB was die tegen de TDV (Tilburgse Dart Vereniging). De wedstrijd werd gespeeld in de Vrijboom in Beuningen.

Zowel het heren als het damesteam konden een aantal nieuwe spelers begroeten t.o.v. vorig seizoen en zij lieten direct zien in het LACO-team thuis te horen. De heren gingen er na 17 spannende partijen met een 12-5 winst vandoor, de dames mochten als trotse nummer 2 van Nederland met 2 nieuwe speelsters na 11 partijen een 7-4 overwinning op hun succesvolle conto bijschrijven. Een voortvarend begin van hopelijk weer een geweldig seizoen.

De jeugd speelde de eerste ronde uit tegen SDC (Sallandse Dart Competitie) maar moest helaas al in de eerste ronde een 7-4 nederlaag incasseren. Maar met een aantal jonge, nieuwe spelers vinden wij dit absoluut geen slechte prestatie.

Een uitgebreid verslag van alle wedstrijden is binnenkort op deze site te vinden.

De 2e ronde vindt plaats op 10 oktober a.s. Dan gaan de dames en heren uit naar DBBR (Dartsbond Bollenstreek Rijnland) en de jeugd mag thuis gaan aantreden tegen DBMN (Dartbond Midden Nederland).