Lars Fransen, Colin Roelofs en Kaylee van der Steen winnaars Champions League of Darts-tickets

Afgelopen zaterdag, 2 juni, werden de kwalificaties voor de Champions League of Darts-ticket bij de jeugd afgewerkt. Bij de junioren ging het ticket naar Lars Fransen, doordat hij de junioren-ranking wist te winnen. En omdat Justin van Tergouw volgend seizoen voor een andere bond gaat spelen moesten de overige aspiranten strijden voor het ticket.

 

Jerry Kaldenberg, Levy Frauenfelder en Colin Roelofs moesten in 3 onderlinge wedstrijden (best-of-7) uit gaan maken wie er naar de Champions League of Darts in september in Egmond aan Zee mag. Jerry en Levy begonnen de strijd. Jerry kon echter geen potten breken en verloor kansloos met 4-0. Tegen Colin Roelofs lukte het daarna ook niet en Jerry was daarmee uitgeschakeld. Levy en Colin mochten dus onderling uitmaken wie er zou gaan. Een spannende strijd ontspon zich op de dartbaan want in de 7e en beslissende leg werd de winnaar pas duidelijk. Colin Roelofs was degene die aan het langste eind trok: 4-3. En hij mag ons vertegenwoordigen op 8 september in Egmond aan Zee.

 

Bij de meisjes moest er ook nog gestreden worden. Kaylee van der Steen en Kyana Frauenfelder gingein in een best-of-3 sets (best-of-3 legs) uitmaken wie er naar de Champions League of Darts zou gaan. Zelden hebben we zo’n spannende wedstrijd tussen twee meisjes gezien. Allebei pakten ze een set en daarmee moest de laatste set beslissen. Kyana bood goed partij en liet zich niet zomaar van het bord af gooien. Maar uiteindelijk trok Kaylee de partij naar zich toe door de 3e set met 2-0 te winnen. En dus mag zij dit jaar naar Egmond aan Zee.

 

Wij feliciteren Colin en Kaylee van harte met hun behaalde resultaat!

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *