Afgelopen zaterdag, 18 februari, werd de 7e jeugdranking van dit seizoen gehouden. En aangezien het carnaval was kwamen de meeste spelers verkleed. 19 deelnemers mochten we deze dag begroeten: 6 junioren, 7 aspiranten en 6 mini’s.

 

Bij de junioren hadden we deze dag 2 poules van 3, waarbij de nummers 1 en 2 door zouden gaan naar de halve finales. In één van de poules werden de nummer 2 en 3 op legsaldo bepaald. De eerste halve finale ging tussen Lars Fransen en Kaylee van der steen, een ware topwedstrijd dus. Lars won deze overtuigend met 4-1. Martijn Schoenmakers had duidelijk meer moeite met Nick Vissers, maar drukte op het beslissende moment wel door tot 4-3.
En aldus de finale tussen Lars en Martijn, waardoor het ook weer spannend wordt in het klassement. Martijn kon het echter niet meer bolwerken tegen Lars en verloor de finale met 5-2. In de stand loopt hij echter weer één punt in op Kaylee van der Steen waardoor ze nu gelijk staan.

 

Bij de aspiranten hadden we één poule van 3 en één poule van 4. In “de poule des doods”” zaten Justin van Tergouw, Jerry Kaldenberg, Levy Frauenfelder en Colin Giovanni Vissers. Een hevige strijd barstte los en het waren Justin en Jerry die uiteindelijk de halve finales haalden. Kyana Frauenfelder en Colin Roelofs bereikten via de andere poule de halve finales
Justin won de eerste halve finale van Kyana met 4-1 en Colin Roelofs haalde flink uit naar Jerry Kaldenberg, hij gaf geen leg toe en won met 3-0.
De finale was toch niet iets te hoog gegrepen voor Colin, want Justin liet nogmaals zien dat hij de sterkste was en won dus ook zijn 7e ranking.