De finale is nog geen dag oud en mag nu al in de boeken bijgeschreven worden als een van de meest legendarische bekerwedstrijden ooit in Rivierenland gespeeld.
Het was Jeffrey Diepeveen van Witte Tonnie die als eerste De Rivierenland Cup omhoog mocht houden na de mega-thriller Witte Tonnie-Darts.Comm.

Het werd een uitputtingsslag waar twee teams het scenario van een van de betere Rocky-films leken op te voeren. Darts.Comm stond in de ring als een murw geslagen bokser die constant definitief knock-out dreigde te gaan. De commse teamgeest bleek echter onverzettelijk.Telkens werd de rug gerecht en de strijd hervat. Witte Tonnie kreeg op de meest onverwachte momenten de mokerslagen van Darts.Comm te verduren. Het was uitdelen en incasseren, uitdelen en incasseren. Robert Heikamp ging voor Witte Tonnie in de strijd voorop. Zijn tonnensalvo’s duurden de hele avond. “Magic” Mallouk nam het voortouw bij Darts.Comm en inspireerde zijn medespelers tot grootse daden.
De acht hoofdrolspelers, Jeffrey Diepeveen, Daniel Pelkman, Chris Jordan, Robert Heikamp voor Witte Tonnie en Andre Sünnen, Donny Löw, Andrew Helder en Midghit Mallouk voor Darts.Comm zorgden voor een weergaloze finale.

Robert Heikamp werd uiteindelijk de matchwinner. Zijn dubbel 10 in de bierronde bracht Witte Tonnie de overwinning.

Het was een finale die werd gekenmerkt door een fantastische sportiviteit, wilskracht, doorzettingsvermogen en briljante momenten. Een finale die twee winnaars verdiende. Een finale die als voorbeeldfunctie kan dienen voor de dartssport.