Mark Wensink heeft zondag 17 december een grootse overwinning behaald op het nationale podium. De 26-jarige speler van ’t Kroegje 1 won het 4e NDB-ranking toernooi in Roosendaal, de Open Zuid-West Nederland. Een fantastische prestatie.
Het was een toernooizege om in te lijsten. De weg naar succes voor Mark was afgelopen zondag niet eenvoudig, de loting was loodzwaar. Grote namen als Mario Robbe en Jelle Klaassen kwam hij onderweg tegen. Het was geen probleem voor de ontketende Mark Wensink. En ook in de halve finale zorgde onze RDB-speler voor een gigantische verrassing. Michael van Gerwen werd met 3-2 verslagen, een wereldprestatie. Het feest werd gecompleteerd in de finale. Een 2-0 achterstand tegen Henny van de Ster werd omgebogen tot een 4-2 overwinning.
Het is de eerste nationale titel voor Mark Wensink. Het RDB-bestuur wil Mark bij deze hartelijk feliciteren met deze fantastische prestatie.

Ook in het jeugdtoernooi van de Open Zuid-West Nederland hebben onze RDB-spelers uitmuntende prestaties gehaald. Meer berichtgeving hierover volgt op korte termijn.